Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo je vidět, vyhrává 25.10.2023

25. 10. 2023

Kdo je vidět, vyhrává

Kdo je vidět, vyhrává!
Policie ČR, Územní odbor Blansko a Zdravé město Boskovice pořádali ve středu 25. 10. 2023 preventivní akci KDO JE VIDĚT, VYHRÁVÁ!
 
 
 

Ve středu 25. října 2023 pořádala na nám. 9. května Policie ČR, územní odbor Blansko a Zdravé město Boskovice ve spolupráci s Městskou policií Boskovice, Hasičským záchranným sborem JMK – hasičskou stanicí Boskovice, sbory dobrovolných hasičů z Boskovic a Vratíkova, Besipem a ostatními partnery tradiční preventivní akci Kdo je vidět, vyhrává!

Akci zahájili Lenka Koryťáková z oddělení tisku a prevence Krajského ředitelství Policie Jihomoravského kraje Blansko a ředitel Územního odboru Blansko Zdeněk Grénar, akce se zúčastnila starostka města a velitelka Městské policie Boskovice Jana Syrovátková a místostarosta města Lukáš Holík.

Děti musely na různých stanovištích plnit většinou vědomostní úkoly a poté za vyplněnou kartu obdržely reflexní dárek dle svého výběru, který slouží ke zvýšení jejich bezpečnost v silničním provozu zejména v nadcházejícím podzimním období. V rámci programu byla předvedena ukázka výcviku služebních psů.

K vidění byla technika, výzbroj a výstroj Policie ČR, Městské policie, Hasičského záchranného sboru, dobrovolných hasičských sborů a dalších složek.

Text: Aneta Sedláčková

Kdo je vidět, vyhrává!